Tumbelton 20x5x7.3cm Mont Blanc

Tumbelton Mont Blanc 20x5x7,3cm 
Getrommelde betonsteen 
Kleur Mont Blanc
7,3cm dik

Afname per laag
quantities remaining
€ 14,37

(€ 23,95 Per m2)

Inclusief belasting
Payment Discover Visa Google-Wallet PayPal Master Card American Express
  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
Tumbelton Mont Blanc 20x5x7,3cm zijn getrommelde geel genuanceerde waalformaten van Redsun. Ze worden van oudsher veel toegepast in siertuinen, opritten en terrassen. Deze stenen met het bekende formaat 20x5x7,3cm zijn authentieke getrommelde stenen van beton. De stenen doen denken aan de oude waalformaten van vroeger. Door het trommelen krijgen de stenen een verouderd uiterlijk en worden de scherpe hoeken en randen afgebroken. De stenen worden door deze behandeling licht gekrast. Waalformaten zijn uitermate geschikt voor het aanleggen van een oprit, terras of looppad. Ze kunnen in diverse verbanden gelegd worden, ook kunt u mooie combinaties maken met grote tegels.

Voor meer informatie over de afwerking van dit product klikt u hier.
8070017

Datasheet

Kleur
Mont Blanc
Dikte
7,3 cm
Formaat
20x5x7,3cm
Uitvoering
Getrommeld
Deklaag
Nee, door en door gekleurd
Geïmpregneerd
Nee
Facetrand
Nee
Geborsteld
Nee
Uitgewassen
Nee
Hydrofoob
Nee
Inhoud per laag
0,6 m2
Inhoud per pak
9,6 m2
Aantal stuks per vierkante meter
100 stuks

Downloaden

No customer reviews for the moment.